Om

Cx Manager er udviklet som følge af et behov for at kunne styre og overvåge mange projekter. Behovet for et dynamisk projektstyrings værktøj, der kunne supplere dagligdagens arbejder, blev klart for hovedudvikleren, Thomas.
Thomas kender udfordringer med at styre projekter, da han har arbejdet som elektriker, ingeniørrådgiver og nu arbejder som Commissioning Manager i et stort firma med kvalitetsstyring af mange store byggeprojekter.


Hårdt arbejde

Det kræver hårdt arbejde at kunne styre projekter og hele tiden sikre, at alle opgaver og problemer bliver løst korrekt.

- men hvorfor skal det kræve så meget arbejde? Det tænkte vi over, og besluttede os for, at vi ville finde en løsning på. Og løsningen er her!

Cx Manager


Ikke kun projektstyring

Thomas er specialist i Commissioning, derfor startede vi udviklingen af Cx Manager med et fokus på at løse udfordringer i Commissioning processen. Vi opdagede hurtigt, at Cx Manager gav muligheden for at løse flere projektsstyringsproblemer end vi først havde antaget. Den videre udvikling af Cx Manager blev derfor udvidet til at indeholde flere projektværktøjer, heriblandt Kanban, Gantt, To-do lister, mv.

Vi mener dog også, at for et projektstyrings program der skal kunne bruges dagligt, også skal understøtte daglige aktiviteter. Cx Manager giver derfor også brugerne mulighed for at skrive noter, fx minute of meeting, og benytte to-do lister frit.


Brugerens behov

Den nuværende version af Cx Manager har support for almindelige projektstyring ved brug af Commissioning loggen, men det er også muligt at tilvælge et projekt der følger den Danske Standard for Commissioning (DS 3090).

Cx Manager er udviklet i et dynamisk progammeringssprog, som giver mulighed for let udvidelse og tilpasning. Ideer til udvidelser eller tilpasning til projektstyring eller Commissioning processen er meget velkomne!


Kontakt

Send en mail til Thomas, ttj@ttj.dk, hvis du har spørgsmål til programmet, pris, udvikling, etc.


Copyright © Thomas Toftgaard Jarløv 2020